TUESDAY THOUGHTS

syyskuu -13

Niin kuin sivupalkista voitte huomata, Picture Me on nyt osa Indiedays Inspirationia. Linkkasin jo aiemmin mun Indiedays profiilin, mutta tässä(klik!) se vielä uudestaan. Suurin osa suomalaisia blogeja seuraavista varmaan tietää, mistä on kyse, mut lisätietoa löytyy täältä. Ihan mieletöntä päästä mukaan ja toivon sen kautta uusien lukijoiden löytävän tänne. :)


I'm now officially part of the Indiedays Inspiration as you can see from the sidebar. It's a Finnish blog portal where they've collected good Finnish blogs. You can see and follow them all from Indiedays' website: here. Picture Me is in two categories, fashion(muoti) and lifestyle. :)

Kollaasit14

Aina vaan ihmettelen, miten nopeeta aika menee. Nyt alkoi jo 3. jakso, vanhojentanssi harjotukset, jouluun on enää 20 päivää ja sitten koko vuosi alkaa olla lopussa. 2013 on ollut ihana ja ajattelin tehdä ihan oman postauksen kuluneelle vuodelle ja ens vuoden kivoille suunnitelmille. Mulla on jo ihan joulufiilis, ku kotona on jouluvalot laitettu ja glögiä on tullut juotua jo aika paljon. Mitään lahjatoiveita mulla ei oikeestaan oo, mutta en malta oottaa, et pääsen ite joululahjaostoksille. :)

I can't stop wondering how fast time flies. Now the 3rd period has started at school and just 20 days till Christmas Eve. 2013 has been amazing and i'll do a post about it and about the cool plans i have for the next year. I don't really have anything on my christmas wishlist but i can't wait to go shop presents for others. :)

IMG_7260

Postauksen kuvat on otettu syyskuussa ja täältä voit nähdä ekat kuvat, mitä sillon julkaisin.

These photos have been taken in September and here is a post i posted then. 
  
♥ Marianne

Labels: , ,