A DAY IN NATURE

IMG_6000
IMG_5996
IMG_6128
IMG_6048
IMG_6110
IMG_5995
IMG_6083
IMG_6100
IMG_6117
IMG_6183
IMG_6131


Heräsin tänään kuudelta töihin ja tuntui, etten olis edes nukahtanut koko yönä. Päivä on kuitenki sujunut melko kivasti ja osa syynä varmaan maca-juuren antama energia(??), jota oon jo pidempään syönyt. Nyt alan leipomaan jotain herkkua, ennen kuin Dora tulee kylään meille. Meinataan myös kuvata teille näytille eilen saapuneen CNDirectin paketin sisältöä. 
En muuten hirveesti luontoa kuvaile, tai no ylipäänsä paljon muuta kuin blogiin sisältöä, mutta haluaisin tietää, onko teillä jotain uusia kuvaustoiveita? :) Tajusin samalla tätä kirjoittaessa, että en kyllä sanoisi harrastavani valokuvausta, vaikka paljon kuvia otankin ja mulla on järkkäri sekä muutama objektiivikin kertynyt. Se on vaan osa tätä bloggaamista, yks kivoimmista osista kuitenkin!

I woke up at six o'clock for work and felt like i hadn't even felt asleep the whole night. Luckily i haven't felt so sleepy today and i guess it's partly because of the maca root i've been taking. Now i'm going to bake something sweet for Dora who's coming over later this evening. We're gonna take photos of my newbies from CNDirect that came yesterday. 
Do you like these photos of nature? Something different here. :)

Marianne

Labels: , , , , ,