MY HOME

IMG_5319
IMG_5324
IMG_5340
IMG_5304
IMG_5299

Muutama kuva täältä meidän kotoa. Kirjoitan tätä postausta tasan samassa paikassa, missä mun läppäri on ylimmässä kuvassa. :) Ajattelin ennen muuttoa, et sitten oon kokoajan sisustamassa täällä ja ostelen juttuja kotiin, mutta vielä ei olla edes Ikeassa ehditty käymään. Ollaan ainoastaan ostettu pyykinpesukone kylpyhuoneeseen. Ostoslistalla olis ainakin lamppu olkkariin ja keittiöön, pidemmät verhot olohuoneeseen ja makkariin jotain sisustusjuttuja.
Asunto on kaksio ja tilaa täällä on kyllä tosi hyvin, sillä neliöitä on vähän alle 50. En vielä laittanut kuvia makuuhuoneesta tai kylpyhuoneesta, mutta voin myöhemmin sitten niitäkin lisätä. Makkarissa meillä ei nimittäin tällä hetkellä oo edes muuta kuin sänky, mun Eero Aarnio koiralamppu ja vaatehuone. 
Meidän kotitalo on rakennettu vuonna 2012 ja asuinalue on oikeastaan ihan uus Oulussa, joten tänne edelleen kokoajan rakennetaan lisää. Siinä on omat hyvät ja huonot puolensa. Me ollaan täällä viihdytty kyllä tosi hyvin. :)

Ps. Nämä on muuten mun ekat RAW-muodolla otetut ja Lightroomilla muokatut kuvat. Heti ens kerralla jo parempaa luvassa, nimittäin tää oli vasta harjottelua. ;) 

A few photos from our home. I'm writing this post exactly there where my laptop is in the first photo. :) Before we moved here, i thought i'd be decorating here all the time but now we haven't even gone to Ikea yet. We've only bought a washing machine.
I'll probably put more pictures, also from our bedroom and bathroom, later. But now i got to admit there's really not lot to show you there.
This building was build in 2012 and the area where we live is pretty new so there's these constructions going on all the time. But we really love living here! :)

Marianne

Labels: , ,