FLASH - TATTOOS

Downloads22

Photos IAMU Collective

Metallinhohtoiset siirtotatuoinnit on kyllä yks isoimpia kesän hittejä. Vaikka meillä ei ihan hirveesti rantakelejä oo ollut, niin näitähän voi laittaa muutenkin ihoa koristamaan. Sain testiin FinFlash-nettikaupalta yhden arkin IAMU Collectiven siirtotatskoja ja ajattelin ensin säästää ne ens kuun etelän lomalle, mut luultavasti en malta odottaa ja kokeilen niitä jo aiemmin. Kuvia ja käyttökokemuksia siis tulossa myöhemmin! ;)

Tässä vähän lisätietoa FinFlashin sivuilta, jonka lisäksi sivulta löytyy kattava ohje, miten tatuoinnit tulee laittaa iholle parhaan pysyvyyden takaamiseksi.

”FinFlash tatuoinnit on Australialaisia metallinhohtoisia siirtotatuointeja myyvä kauppa Suomessa. Verkkokauppa myy Australialaisen IAMU Collectiven (www.iamucollective.com) suunnittelemia metallitatuointeja, joita on tällä hetkellä myynnissä 4 erilaista ja eri tyyleihin sopivaa kokonaisuutta: Mimi Henna, Mimi Egyptian, Tigerlily sekä Fox Crown #1. Metallitatuoinnit antavat upean ja näyttävän asusteen niin rannalle, juhliin ja bileisiin, festareille kuin arjen piristykseksikin! Tatuointien lisääminen iholle on erittäin helppoa ja ne pysyvät iholla n.3-5 päivää käytön mukaan. Tatuoinnit voidaan myös helposti poistaa iholta vauva- tai kookosöljyn avulla. Mimi Henna, Mimi Egyptian ja Tigerlily-kokoelmat ovat A4 suuruisia ja Fox Crown #1 on A6 suuruinen (kasvoille suunniteltu). Kokoelmista riittää useaan käyttökertaan tai esimerkiksi jaettavaksi ystävän kanssa!”

MARIANNE20 koodia käyttämällä saatte -20% pois FinFlashiltä tilatuista tatuoinneista elokuun ajan.

Marianne

//in cooperation with FinFlash

Labels: , , ,