ANSWERS PT. 2

The translation is at the end of the post.

Onko sulla tatuointia/haluaisitko joskus ottaa sellaisen?
- Ei oo tatuointeja, enkä oo hirveesti miettinyt sellasen ottamistakaan. Mulla ei oikeastaan oo minkäänlaista tatskakuumetta ikinä ollut, mutta never say never. Jos tatuoinnin ottaisin, olisi se joku melko pieni nätillä fontilla kirjoitettu teksti. Valkoinen vois olla siisti väri mun tummemmalle iholle.

Mikä on sun lempikukka?
- Pionit on tosi kauniita.

Mitä harrastat?
- Hankin taas salikortin tuossa jokin aika sitten. Tohon ihan meidän kodin viereen aukaistaan uusi tanssikoulu, niin oon miettinyt pitäiskö pitkästä aikaa palata tanssimaan, mutta se vois olla hankalaa mun aikataulun ja iltavuorojen kanssa.

Millä kolmella sanalla kuvailisit itseäsi?
- Positiivinen, puhelias ja myötätuntoinen.

Mikä on sun lempiravintola/kahvila Oulussa?
- Ravintoloista Ravintola Pannu, jossa aina välillä käydään mun poikakaverin Jonatanin kanssa syömässä meidän vakkariannokset. Aikaisemmin olisin sanonut kahviloista suoraan Makian, mutta mulla sattu siellä kesällä ikävä juttu, kun mua oltiin laskutettu paljon kalliimmista tuotteista, mitä ostin, vaikka kysyin kassalla, et onko oikein toi hinta. Ärsyttävää, kun vasta kotona katsoin kuittia, mutta siellä muutenkin tosi monesti vaihtelee hinnat, joka on mun mielestä outoa. Sen jälkeen oon käynyt aika paljon Roosterissa, joka on tosi kiva kans.

Unelmiesi koti?
- Oon asunut aina kaupungissa kerrostaloasunnossa. En osaisi kuvitella asuvani omakotitalossa ja unelmieni koti olisikin iso valoisa loft asunto ja vaikka ihan ylimmässä kerroksessa oleva kattohuoneisto. Asunnossa voisi olla useampi kerros ja paljon tilaa ja tosiaan se loft asunto on ollut mun haaveissa jo ihan pienenä, kun sellasen jossain näin.

Opiskeletko tällä hetkellä jotain?
- En opiskele. Kirjoitin keväällä ylioppilaaksi ja nyt katselen, mihin tulen päätymään.

Minne hait/haluaisit hakea?
- Hain Helsinkiin ja Ouluun yliopistoon kauppatieteiden puolelle, mutta keväällä työpaikan varmistuttua päädyin välivuoteen tietoisesti. Kun opiskelemaan lähden, niin kauppatieteet tulee olemaan se mun juttu. Oon miettinyt paljon myös ulkomaille opiskelemaan lähtöä.

Miten sulla meni ylioppilaskirjoitukset?
- Ihan hyvin, varsinkin ottaen huomioon motivaationi laskun koulun loppuvaiheissa. Tuloksia tuli ihan E:stä A:han. Kirjoitin kaksi pitkää kieltä, englannin ja ranskan, joista sain noi ylimmän ja alimman tuloksen. Voitte arvata kummasta kumman :D Kirjoitin myös ruotsin, äidinkielen, yhteiskuntaopin ja pitkän matikan, jotka meni sitten tohon välille. Kirjoituksista taitaa mulla olla M:n paprut, mut todistuksen keskiarvo oli tasan 9.

Onko sulla jotain vinkkejä kirjoituksiin?
- Kannattaa tehdä paljon vanhoja yo-kokeita. Kielissä myös lukea sen kielisiä tekstejä ja aina suomentaa itselleen uudet sanat. Luin ite Kenzan blogia monta vuotta taaksepäin ennen ruotsin kirjoituksia. :D Oon kuitenkin sitä mieltä, että se suurin työ pitäisi olla tehtynä jo paljon ennen kirjoituksia, joten koko lukion aikana on tärkeää tehdä jatkuvasti töitä kursseilla. 

Mitä lehtiä luet?
- En oikein mitään tällä hetkellä. Nyt nimittäin on tuntunut, että luen kaikki sellaiset jutut blogeista ja netistä. Voisin kyllä taas palata lukemaan jotain muotilehtiä, olisko teillä jotain suositteluja? 

Millaista musiikkia kuuntelet?
- Tosi monenlaista, mutta eniten tykkään hip hop, rap ja r'n'b musiikista. Me usein mun siskon kans "vaihdellaan" hyviä biisejä ja sen kautta oon löytänyt monia suosikkeja. Mun mielestä nyt on kyllä soinut radiossakin tosi hyviä biisejä. Autoa ajaessa kuuntelen NRJ:tä tai Looppia. Voisin tehdä pitkästä aikaa soittolistan tänne blogin puolellekin. 

Lempibändi?
- Mulla ei oikeastaa oo. Kuuntelen enemmän artisteja, joista nyt muutamia lemppareita on Drake, Fetty Wap, Ariana Grande...

Mitä kieliä puhut?
- Suomen lisäksi englantia, ruotsia ja ranskaa. Tunnen oikeasti olevani englannin lisäksi hyvä ruotsissa ja mun itsevarmuutta on lisännyt se, kun töissä oon hoitanu tilanteita täysin ruotsiksi. Kerran yks tyttö tuli kysymään ruotsiksi nenäkorua, jossa piti olla kukka. Ymmärsin kaiken ja löydettiin tälle tytölle sopiva nenäkoru. :)

Onko sulla sisaruksia?
- Vähän päälle vuoden nuorempi sisko. Rebecca muuten on kuvannut suurimman osan mun blogin asukuvista.

Millainen on sun täydellinen aamu? Entä koko päivä?
- Täydellinen aamu alkaisi ilman herätyskelloa, mutta kuitenkin kohtuullisen aikaisin hyvällä brunssilla hyvässä seurassa. Täydellinen päivä sisältäisi paljon aurinkoa, lämpöä, onnistumisia ja rakkautta!

Minkälainen on sun normaali päivä?
- Mun päivät vaihtelee tosi kovasti, ettei sellasta normaalia oikein oo. Aika perus vois olla sellanen, että aamulla herään siihen, kun Jonatan lähtee töihin ennen seitsemää. Ite käyn salilla ja teen aamupäivällä blogijuttuja. Puolen päivän aikaan menisin töihin iltavuoroon ja noin yhdeksän jälkeen tulisin kotiin töistä ja tehdään yleensä vasta sitten yhdessä kotona ruokaa. 
Nyt syksyn tullen mulla on enemmän vapaapäiviä Glitteristä, esim 3 tai 4 viikossa ja silloin teen yleensä koko päivän töitä tämän blogin eteen. Useampia postauksia valmiiksi, luen ja kommentoin moniin muihin blogeihin, ideoin uutta materiaalia jne. Koitan saada tästä parhaan mahdollisen teitä varten! :) Jos viikonlopulle sattuu vapaa, niin koitan chillata ja vietän aikaa Jonatanin, kavereiden ja perheen kanssa.

Makea vai suolainen?
- Makea! Oon melkoinen karkkityttö. Välillä niitä ei tuu ostettua pitkiin aikoihin, mutta joskus taas melkein joka päivä. Sipseistä tai muista sellaisista en taas niinkään välitä.

Missä oot ollut kesätöissä?
- Finnkinossa, lasten kesäleirin apulaisohjaajana, Oulun torilla metrilakujen myyjänä, vanhainkodissa. Kesällä/koulun ohessa oon ollut myös puhelinmyyjänä, Spirit Storen Ystävämyynnissä, promootio työntekijänä ja nyt Glitterissä vakkarina. Oon kyllä edelleen tuolla promootiojutussa mukana, mut saa nähdä ehdinkö tehdä niitä hommia enää.

Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia ja haaveita sulla on?
- Mun tulevaisuuden suunnitelmat on hyvin avoinna. Koitan nyt keskittyä tekemään asioita, joista nautin ja uskon sen johtavan hyvään ja onnelliseen tulevaisuuteen. Opiskelu ei huvita ainakaan tällä hetkellä ollenkaan, enkä nää mitään järkeä tehdä sitä ilman minkäänlaista motivaatiota. Nyt haaveilen mun blogin menestymisestä, ja että vielä joku päivä olisin KTM eli ekonomi.

Mikä on sun unelma-ammatti?
- Tää on niin vaikea kysymys. En oo koskaan nähnyt itseäni sellasessa tavallisessa uraputkessa, että ensin koulua ja sitten työpaikka, jossa olisin monta kymmentä vuotta. Siinä ei oo mitään vikaa, mutta kaipaan jotain, mitä en oo vielä edes keksinyt. Tuohon kysymykseen oon pitkään vastannut, että jonkun yrityksen toimitusjohtaja haluaisin olla, siksi sinne kauppikseenkin haen. Haluaisin ehkä perustaa oman yrityksen, mutta saa nähdä, mitä tulevaisuus tuo.

Millaisena näet elämäsi viiden vuoden päästä?
- Oon silloin 24 ja kaikki muu onkin sitten mysteeriä, mutta eikö se olekin jännittävää!

Montako lasta haluaisit?
- Kaksi tai kolme olisi kiva, mutta edes yhdestä olisin onnellinen. Voisin myös kuvitella adoptoivani lapsen.

Onko sulla jotain must kauneudenhoitorutiinia?
- Meikit pesen ihan joka ilta pois, vaikka olisin ollut ulkona juhlimassa pilkkuun asti. Kosteutan myös ihoani illoin aamuin. Mulla  on ennen ollut pahoja iho-ongelmia, joten silloin tuli tehtyä vaikka mitä kauneudenhoitorutiineita, mutta nyt oon vähän laiskistunut sen kanssa. 

Mikä on sun lemppari juhla?
- Joulu. Se on mun mielestä yksiä ainoita hyviä puolia talvessa.


IMG_7309

Do you have a tattoo or are you planning to take one?
- No I don't have and I haven't actually thought about getting one but never say never. I'd like a little word or text written with a pretty font. White could be a good color to my dark skin.

What is your favorite flower?
- Peonies are so beautiful.

Do you have any hobbies?
- I'm a member at the gym close to my home and don't really have any other hobbies besides sports. I would like to start dancing again but it doesn't really fit into my schedule right now because I mostly have evening shifts at work.

What three word describe you best?
- Positive, talkative and compassionate. 

Describe your dream home?
- I've always lived in an apartment building so I would't change that. My dream home would be in a loft apartment and it would have lots of space and maybe more than one floor. A pent house would be a real dream!

Are you studying at the moment?
- No, I'm not. I just finished my high school and now I'm wondering what to do next. 

What do you want to study?
- At some point economics in University. 

What magazines do you read?
- I don't actually read any magazines at the moment. I feel like blogs and Internet are enough for me. Maybe I should start reading some fashion magazines again, do you have any recommendations? 

What kind of music are you listening to?
- I mostly like hip hop, rap and r'n'b music. But I also like many different kinds of music styles. My sister tells me always the best songs. 

What is your favorite band?
- I listen more artists than bands and some of my favorites right now are Drake, Fetty Wap, Ariana Grande...

What languages can you speak?
- Finnish is my mother tongue but I also can speak English(clearly!), Swedish and French. Swedish is obligatory language here in our schools because it's our other official language.  

Do you have any siblings?
- I have one little sister. She turns 18 in a couple of months. 

Describe your perfect morning? Or what about the whole perfect day?
- My perfect morning would start without alarm clock but not too late. I would have a huge brunch with good company. The perfect day would contain lots of sun, warmth, success and love! 

What is your usual day like?
- My days varies a lot but very usual could be like this: I wake up when my boyfriend Jonatan goes to work before seven o'clock. I go to the gym and then do a new post or something for the blog. I go to work after 12 and then come back home around nine o'clock. We usually make dinner together after I come home. 
Now I have more day offs from my work so I can spend days doing blog work. On weekends I try to chill and spend time with Jonatan, my friends and family.

Sweet or salty?
Definitely sweet! I love candy and we have probably the best sweets here in Finland. I'm not a fan of chips or anything salty like that.

What kind of future plans and dreams you got?
- Now I have a steady job at accessories store called Glitter. I don't know what future will bring but I'm very open and optimistic about it. I really don't feel like studying anything right now. Now I'm dreaming about my blog getting more successful and that I would some day graduate from University. 

What is your dream job?
- This is a hard one. I've never seen myself going straight from school to work and be at the same place for many decades. I always answer to this question that I want to be CEO in a company and that's why I also want to study economics. I've been thinking about establishing my own company but we'll see.

Where do you see yourself in five years?
- I will be 24 then. The rest is mystery but isn't it exciting!?

How many children do you want?
- I would want two or three but of course I'd be happy with only one too. Besides having own kids I can see myself adopting a child in the future.

Do you have any beauty routines that you always do?
- I always wash my make up off before going to bed in the evening. Even if I've been out partying all night, I always wash my face. I also moisturize my skin every morning and evening. I used to had bad skin problems and I did have all kinds of routines with it but now I've been a bit lazy with all of that. 

What is your favorite holiday?
- Christmas is my favorite. It's one of the few good things in the winter time. 


Labels: , ,