CASUAL THURSDAY

IMG_8150
IMG_8144
IMG_8151
elokuu -1513
IMG_8089
IMG_8126
IMG_8163
IMG_8142
IMG_8148

knit dress, Gina Tricot/shoes, H&M/sunglasses & earrings from Glitter

Nämä kuvat napattiin siskon kanssa maanantaina ja tykkäsin hurjasti tuosta rennosta asusta. Kuvaustilanne taas ei ollut niinkään kiva... En ollut ajatellut tuon tien olevan niin vilkas ja sehän teki kuvaamisesta haastavaa, koska aina nopsaa koitettiin napata pari kuvaa, ennen kuin katu oli taas täynnä ihmisiä. Mua on aikaisemmin nolottanut aina kuvata julkisesti, kun ihmiset jää katselemaan pidempään tai vaikkei jäisikään. Nyt kun sitä on jatkuvasti kuitenkin tehnyt ei se enää tunnu miltään. 

Eilen pääsin taas uudenlaiseen kuvaustilanteeseen, kun kävin oikeassa studiossa kuvattavana. Stailasin kaksi asua ja jälkimmäiset kuvat onnistui mun mielestä heti paljon paremmin, joten eiköhän niitä kuvia tulla vielä täälläkin näkemään kunhan saan ne käsiini. Jännitin tuntemattoman ihmisen edessä poseeraamista aluksi tosi paljon, mutta kuvaustilanne sujui hyvin ja jännitys hävisi heti ensimmäisten ottojen jälkeen, kun aloin vain keskittyä hyvän lopputuloksen saamiseen. Pääsen tekemään näitä hommia myöhemmin lisää yhden projektin tiimoilta ja siinähän se kokemus vaan kasvaa. 

Eilinen oli niin kiva päivä, sillä sain kans tietää pääseväni yhteen huippuun projektiin myös blogini kautta, josta en sen enempää vielä kerro(perus ärsyttävä bloggari!), mutta halusin kuitenkin sanoa, että talvella on jotain jännää luvassa ja kerron siitä heti kun sen aika koittaa. Oon semmonen ihminen, joka haluaa aina jakaa kaikki asiat heti kaikkien kanssa, joten tuntuu ärsyttävältä itsellekin, kun en voi nyt teille vielä kertoa tätä. Mutta kertokaa te mulle, mitä pidätte tästä rennosta asusta? :)

We took these photos with my sister on Monday and I really liked this casual look. The photo session wasn't very nice though. The street, where we were, was so busy and we had to be quick before it was full of people again. I used to got really embarrassed when shooting in public but now when I'm doing it constantly it doesn't feel bad at all. 

Yesterday I had this whole new photo shoot experience because I was at the studio with a professional photographer. I had styled two outfits and I was very happy with the result at the end of the pics. First I was so nervous but then I just tried to focus on the good result so the situation relaxed a little. I'm sure you'll get to see the photos here too  when I get them to myself. I'll get to continue modeling in this one project so I will get more experience on that. 

Yesterday was so good also because I got to know that I'm in an amazing project with my blog. I can't actually tell you more yet(I know, so annoying!) but I just wanted to tell you that next winter there's going to be an exiting things with my blog coming up and I'll tell you more when it's time, of course. I'm the kind of person who likes to tell everything right away and not keep secrets so this is so hard for me. But hey, tell me what do you think of this casual look? :)


Marianne

Labels: , , ,