WHAT'S IN MY BAG?

IMG_8755
syyskuu -152

Näin jokin aikaa sitten jossain ulkomaisessa blogissa tällaisen perinteisen teema-postauksen, joten ajattelin tekeväni tämän kans. Kirjoittelen tätä muuten hotellin sängystä! Eilen en vielä kantanut järkkäriä mukana, kun tutustuttiin vasta paikkoihin, mutta kivoja kuvauskohteita näkyi vähän joka puolella. Ja voi vitsit, miten ihanaa onkaan uida lämpimässä Välimeressä! Jotain niin parasta olla siellä aaltojen keskellä ja naureskella sille, kun uimavahti koko ajan komentelee kaiuttimissa lapsia. Uhkasi mm. tulla itse heittämään heitä pallolla päähän, jos eivät lopeta sitä!? :D

Nyt siihen laukun sisältöön:

- Mun laukku on ihan uusi Glitteristä, ja vaikka se ei oo vielä missään asukuvissa näkynyt, niin tosta on muodostunut mulle luottoarkilaukku. Siihen mahtuu kaikki!

- Ihaninta on, että siihen mahtuu myös mun läppäri! Toi läppärilaukku on kans Glitteristä, ja ei... tää ei oo mikään mainospostaus, mutta satun vaan olemaan tuolla töissä ja ihastelemaan noita juttuja päivittäin. :D

- En omista kalenteria, vaikka kyllä tarvisin sellaisen. Oon mennyt viimeiset vuodet lukiosta saadulla lukiolaiskalenterilla, joten nyt sitä ei vaan oo jostain syystä tullut vielä hankittua. Mulla on kuitenkin tuollainen musta muistikirja aina mukana ja siihen merkkaan tärkeitä juttuja ja muistiinpanoja. Myös kaikki blogipostausideat tallentuu kätevästi tuonne.

- Lompakko on aina kans mulla mukana. Tuo musta on jo useamman vuoden vanha Tukholman Monkista ostettu. Nyt on tullut vasta mieleen, että olisko aika uusia lompsa, mut mennään tuolla nyt vielä!

- Kuinka moni teistä tiesi, et käytän silmälaseja? Sain nuo muistaakseni 2012 ja miinusta ei oo kuin -0,5 tällä hetkellä laseissa, mutta uskon mun näön kyllä huonontuneen, koska tarvin niitä nykyään jo enemmän. Käytän noita suurimmaksi osaksi vaan tv:tä katsellessa, elokuvissa, ennen koulussa ja hämärällä/pimeällä autoa ajaessa. Kuitenkin ne on ihan hyvä aina olla laukussa mukana.

- Takkuharja on kans must, jos oon liikkellä hiukset auki. Mun oma kultainen on Glitteristä.

- Hajuvesi lemppari mulla on jo pitkään ja useamman pullon ajan ollut Calvin Kleinin Shock ja pidin noita body mistejä ihan turhina. Nyt kuitenkin omistan jo pari VS:n tuoksua, joista toi Passion Stuck on ehdoton suosikki, ja se kulkeekin nykyään aina mukana. Täällä helteessä ja aurinkoa ottaessa tuo on muutenkin parempi iholle kuin hajuvesi.

- Avaimet ja puhelin(onpa muuten sormenjälkiä täynnä toi näyttö...) on myös aina tottakai mukana. Kameralla otin nämä kuvat, joten se ei kuvissa näy, vaikka multa usein laukusta löytyykin. Huulirasva tai sen päivän huulipuna on kans aina laukussa ja kynsilakka usein myös, koska en tykkää yhtään siitä, jos kynsilakat alkaa repsottaan päivän aikana, enkä saa niitä korjailtua. Koko kesän menin geelilakkauksilla, joka oli niin ihanaa, mutta pidemmän päälle melko kallista.

I saw this quite traditional fashion blog post "What's in my bag?" a while ago so I decided to do it myself too. Btw, right now I'm writing this from a hotel bed! Yesterday I didn't take my camera with me around Tel Aviv so I don't have any photos from here to show you yet. And oh gosh, how I love to swim in the warm Mediterranean. The waves are so nice and I just love it. 

Now to the post:

- My bag is quite new but it has become my most used every day bag. The bag is from my work place Glitter. I can fit my whole life in it! :D

- The best thing is; my laptop also fits in it. My laptop bag is also new and from Glitter.

- I don't have a calendar right now cause I used to get it from my school. Now I just haven't bought it yet so I have my note book with me in my bag. I write there notes and all the blog ideas too.

- Wallet is also something that you can always find from my bag. It's pretty old and from Stockholm's Monki. 

- Did you know I have glasses? Well, I do and of course keep them in my bag everywhere I go. I don't have a real bad vision but I usually use them when I'm watching tv, in the movies, at school and while driving a car.

- Hair brush is important when I don't wear my hair up. My pretty gold brush is from Glitter.

- I've always loved perfumes and Calvin Klein Shock is my long time favorite. That's why I've always thought that the body mists are so useless before I got my Victoria's Secret body mists. Passion Struck is my fave and I like to keep it with me. It's also better than a perfume now here in the sun.

- My keys and phone are of course always with me. Camera usually too but now I took these photos with it so it isn't in the pictures. Lip balm or that day's lipstick is also one of the basic stuff I'm carrying. 

Marianne

Labels: , , ,