WHITE & BLUE

IMG_8859
Kollaasit67
IMG_8902
IMG_8865
IMG_8903
IMG_8857
syyskuu -153
IMG_8894
IMG_8860

shorts(DIY) & top from flea market/denim shirt, Dr. Denim/backpack & shoes from H&M/accessories, Glitter

Nämä kuvat on jääneet ihan muiden postausten jalkoihin ja halusin tulla nämä nyt julkaisemaan, ennen kuin kokonaan unohdan. Mun sisko toimi kuvaajana pari viikkoa sitten, kun käväistiin Raahessa serkun synttäreillä. En oo hirveesti seuraillut Suomen säitä, mutta tää asu menis hyvin pitkienkin farkkujen kans ja mulla oli tuona päivänä myös musta täälläkin näkynyt liehutakki. Se päällä otetut kuvat ei vaan onnistuneet. :D
Israelissa alkaa tänään juutalaisten pyhin juhla Yom Kippur, eli 25h paasto. Mikään paikka ei oo auki, meidän huonetta ei tuu siivoja siivoamaan, televisiota ei saa katsoa, autot tai mitkään muutkaan kulkupelit ei liiku... Juutalaiset eivät myöskään laita suuhunsa mitään koko tuona aikana. Se on siis paikallisille paastopäivä, jolloin levätään kotona perheen kanssa.
Tänään on ollut tosi kuuma päivä, joten nyt on hyvä siirtyä täältä hotellista rannalle ja mereen uimaan. :)

These photos are couple weeks old and I have almost forgot to post them. We took these with my sister in Raahe. I haven't really followed how is the weather like in Finland but this outfit would look good with long jeans and a coat too. I actually had this black flowy trench on but it didn't get to the pictures. 
Today starts the Jewish fasting Yom Kippur so everything will be closed here. I'll tell you later how did it go. Now I'm ready to go to the beach and to swim cause it has been a very warm day in Tel Aviv. :)

Marianne

Labels: , ,