YAFO

IMG_9833-2
Kollaasit71
IMG_9729
syyskuu -155
IMG_9824-2
IMG_9846-2

top, HERE(gifted)/skirt, Cubus/bag, Glitter

Ei varmaan uskoisi, mutta tuo asu oli tukalan kuuma päiväsaikaan. Eilen vaihdoin tuosta hameen valkoisiin shortseihin, kun pyöräiltiin ympäri kaupunkia. Lauantai on täällä tosiaan monille ainoa vapaa-päivä ja meidänkin suunnitelmat torille lähtemisestä jäi, koska eihän sitä sitten lauantaina pidettykään. Illalla sapatin jälkeen esimerkiksi ostoskeskukset kuitenkin avaavat ovensa muutamaksi tunniksi kahdeksan jälkeen ja ruokakaupat sekä ravintolat ovat onneksi suurimmaksi osaksi päivälläkin auki.

Tiedätte varmaan sen, että reissatessa ruokapaikkojen valinta on aina melkoista hakuammuntaa. Meilläkin on täällä tullut vastaan vaikka minkälaisia paikkoja ja yhtenäkin iltana päädyttiin hakemaan pizza suoraan ravintolasta lähdettyä, koska annokset ei vaan täyttäneet. Eilen kuitenkin onnisti kaikin puolin. Syötiin melko myöhäinen aamupala/lounas Espresso Bar nimisessä kahvila-ravintolassa, jossa otettiin molemmat paikalliset shakshuka(click!) annokset. Illalla vielä käytiin ehkä kauneimmassa ravintolassa, missä oon ikinä käynyt! Syötiin terassilla, joka oli ympäröity kasveilla ja tuntui kuin olis istunut jossain salaisessa puutarhassa. Kattona oli sellaset ison sateenvarjon näköiset varjot, joista roikkui lamput. Muutenkin paikka oli valaistu tosi kauniisti, niin että tunnelma säilyi. ja taustalla soi hyvä musiikki. Laitoin kuvan Snapchattiin(mvrivnne). Ja ai niin, ruoka siellä oli kans ihan todella hyvää! 
Tänään me lähdetään Netanyaan yhden yön reissulle, jossa on kuulemma Israelin parhaat rannat. Palaillaan! 

You probably wouldn't guess that I got extremely hot in that outfit. Yesterday I only changed the skirt to white shorts cause we were cycling around the city. Here Saturday is most people's only day off in a week and already in the evening some stores and malls open up again. Yesterday we just strolled around the city and ate really good food. It's always a surprise on a trip what you'll get from the restaurants. Yesterday we got lucky when it comes to eating out. Both places where we ate were amazing: good prize, tasty food and nice locations. 
Today we're going to an one night trip to Netanya where I've heard they have the best beaches in Israel. So see you later! 

Marianne

Labels: , ,