FALL MAKE UP TUTORIAL

IMG_0649
IMG_0647


Products I used:
Primer - Lumene
Foundation - NYX liquid foundation(Caramel)
Concealer - from random make up store in Israel
Anastasia Beverly Hills Contour Kit - shades: Banana, Vanilla and Java
Mineral Loose Powder - Lumene
Eye Shadow Palette - H&M(Smoky) + Max Factor(420 Supernova Pearls)
Eyeliner - Liquid Eyeliner by Maybelline
Mascara - Lumene Blueberry Wild Volume 
Lip Liner - Seppälä(03 Spring Tulip)

Make up brushes from HERE and HERE
Beauty blender HERE.

IMG_0658

Sain eilen päähänpiston, että kuvaan tän videon nyt saman tien, kun kävin aamulla postista hakemassa uudet siveltimet. Tarkoitus ei ollut välttämättä kuitenkaan julkaista tätä, mutta tässä se nyt on! 

Video katkes tosiaan keskeltä, jonka takia suurin osa luomivärien laitosta jäi pois. Unohdin sanoa, että laitoin myös kultaista luomiväriä vähän silmän alapuolelle ripsien alle. Oli muuten tosi vaikea meikata pikkupeilin kanssa, mutta kyllä tuosta sen idean toivottavasti saa.
Testasin Anastasia Beverly Hillsin Contour Kitiä tässä ensimmäistä kertaa ja tykkäsin. Uskon saaneeni rahoilleni vastinetta, mutta rehellisesti sanoen, kyllä ilmankin varmasti pärjäisi. Toivottavasti kuitenkin opin ottamaan siitä kaiken hyödyn irti ja harjoittelemaan vaan lisää! :)

Mitäs pidätte tästä tummasta syksyisestä meikistä?

I decided to make this video yesterday because I finally got my new make up brushes. I didn't even think I'd publish this video but here we go!

I'm speaking Finnish on it but if you want, you can watch what I'm doing. I used Anastasia Contour Kit for the first time and liked it. Honestly though, I feel like everyone can do nice looking make up without it and just using cheaper products. But I hope I'd learn to get most of it and I just have to practice more. :)

Do you like this dark fall make up? 

Marianne

Labels: , , , ,