FRIDAY FEELINGS

IMG_0749
lokakuu -152

Photos: Pinja F. Edit: me


Oon aina kadehtinut tyttöjä, joilla hiukset on suoraan suihkun jälkeen kivasti, mikä mun mielestä meinas siis suoria hiuksia, koska omani kihartuvat kastuessaan. Haaveilin koko lapsuuden siitä, että saisin suorat hiukset. En oo koskaan tuntenut itseäni itsevarmaksi hiukset luonnontilassa, ennen kuin nyt. Oon käyttänyt elämässäni ihan liikaa tunteja hiusten suoristamiseen, mutta nyt oon päättänyt olla tyytyväinen tähän, mitä mulle on annettu ja antaa näiden hiuksien vaan olla. Jännä, miten oon kyllä muilla ihaillut myös luonnonkiharia hiuksia, mutta jotenkin näin ne vaan itsellä rumentavana asiana... Nyt taas tavallaan oon alkanut pitämään näistä ihan uudella tavalla ja nään tämän erilaisuuden vahvuutena.  Voin olla tyytyväinen ainakin siihen, että periaatteessa saan kumman tyylin tahansa oman mielen mukaan.

Ennen meidän matkaa ja nyt sen jälkeen musta tuntuu, että viikot vaan menee ihan liian nopeasti ohi. Onneksi sentään siellä Israelissa se kaksi viikkoa tuntui pitkältä ajalta, kun päivät oli kaikki niin erilaisia. Mulla on niin paljon ideoita tänne blogiin ja erilaisia teemapostauksia mielessä, ettei tää postaus per päivä tunnu enää riittävän. Nyt kun tähän postaustahtiin on päässyt, tuntuis oikeasti vaikeammalta olla postaamatta joku päivä, entä tauon pitäminen.
Tulossa on paljon asukuvia, kotijuttuja ja vielä myös Israel vinkkejä ja matkakuvia. Ollaan myös poikaystäväni kanssa vähennetty lihan käyttöä, niin kiinnostaisiko teitä kuulla meidän kasvisruokareseptejä? Ajattelin kans alkaa tekemään treenipostauksia pitääkseni myös omaa motivaatiota korkeammalla, mitä mieltä niistä olisitte? Ihana syksy täynnä inspiraatiota ja motivaatio blogin pitämiseen vaan kasvaa koko ajan. Niin ja muistatteko vielä ne mun kuvaussessiot sen ammattikuvaajan kanssa? Mulla on ollut vähän vaikeuksia saada niitä kuvia itelle muokattavaksi, mutta koitan vielä saada niitäkin tänne esille. :) 
Nyt alan laittautumaan töihin lähtöä varten ja toivotan teille kivat viikonloput! 

I've always been jealous to the girls who's got straight hair. My whole childhood I dreamed about having straight silky hair myself too. I didn't feel myself confident to keep my hair like this before because I felt like I look so different and didn't like that. Now I've find myself more confident and just want to keep my hair as it is. I've spent way too much time to straighten my hair and at least now I can be happy to have both hairstyles, straight and natural curls. 

Before and after our trip to Israel I've felt like time just goes by so so fast. At least on the trip it didn't feel like it because every day was so different. I have lots of ideas for this blog and sometimes it feels like one post per day isn't enough. I've got this daily routine so keeping a break would be definitely harder than start posting more. 
There will be lots of outfit pics, home interior things and Israel posts coming up. We have also started eating less meat with my boyfriend so would you be interested hearing more about that? I've also thought about start making training posts also to keep me motivated, what do you think about that? Love this autumn because I feel so inspired and motivated to keep on working on this blog. 
Now I'm going to start getting myself ready for work and just want to wish you all a great weekend!

Marianne

Labels: , , ,