HOME PROJECT

Little things

Nyt taas sisustusjuttuja luvassa! Sain alkusyksystä melkoisen sisustus innostukseni takaisin ja alettiin vihdoin laittamaan tätä meidän kotia, vaikka tosiaan jo toukokuussa ollaan tähän muutettu. Mulla on nyt selkeät mielikuvat siitä, mitä tänne haluan, mutta näiden juttujen toteutuminen onkin sitten vähän haastavampaa. Tuntuu, että aina kun lähtee omien visioiden pohjalta jotain etsimään, ei sitä haluamaansa juttua löydä sitten millään. Tein itelle Polyvoressa kollaasit suunnitelmista, jotka helpottavat toteutusta ja voin myös tänne nämä ideat mun päästä helpommin jakaa.

Now it's time for some interior talk! I've been quite obsessed with making our home more pretty lately and I've got some more ideas that I've been working on. Now I got clear visions what I want and it's been a little though to find the perfect items. I made these collages on Polyvore to get these ideas from my head and it's now also easier to show you what I'm looking for.

Project no. 1

Yllä olevaan kollaasiin olen kerännyt värimaailmaltaan meidän kotiin sopivia asioita ja esineitä.

- Täydellisten sisustustyynyjen löytäminen on ollut yksi vaikeimpia juttuja, mutta eilen vihdoin löysin jopa aika lähellä tuota kollaasin tyynyn kangasta olevan pöytäliinan Hemtexiltä ja aion sen muuntaa itse tyynyksi. Olisin ostanut useamman samanlaisen, ellei se löytämäni olis ollut viimeinen.

- Tuoksupullot näyttää mun mielestä niin näteiltä ja itse löysin aivan ihanan meille kotiin Israelista. Sitä ei oo vielä otettu käyttöön, mutta kunhan sille sopiva paikka löytyy, niin haluisin kyllä testata sitä ihan tuoksunkin kannalta.

- Pari taulua on täällä jo nousemassa seinälle, sillä kyllähän se tuo kotoisuutta, kun seinilläkin on jotain. Ette kyllä ikinä arvaa, mistä omani keksin tehdä, mutta niistä myöhemmin lisää. ;)

On the collage above there's things I'd like to get and their colors are close to what I want here.

- It's been really hard to find perfect pillows. Yesterday I found quite similar fabric to the one on the collages pillow from Hemtex. I'm going to sew it so it can be a pillowcase. 

- Home scent bottles are so pretty in my opinion and I found one for our home in Israel. I haven't opened the bottle yet but when I find the perfect place for it, I'll try the scent too.

- Pictures on the wall make home look so much more cozier. We have couple prints already that are only waiting to get on the wall. You'll never quess how I made the prints but I'll tell you about that later. ;)


Livingroom plans

Project no. 2

Meidän olohuoneessa olevan valkoisen hyllyn paikalle oon suunnitellut tämmöistä. Eli matalampi hylly tai kiva siro lipasto. Tuossa yllä olevassa kollaasissa kaikki jutut on Polyvoresta löytämiäni mahdollisimman paljon mun visiota muistuttavia asioita, mutta lopputulos voi toki olla hyvinkin erilainen, jos joku kivempi ratkaisu löytyy. Ollaan koluttu kaikki sisustuskaupat ja kirpparit moneen otteeseen etsien tuollaista hyllyä, mutta vielä ei olla just sitä oikeaa löydetty.

We have one ugly shelf in our living room that we'd really want to change to something like above. We've searched every store and even flea markets for that but haven't found anything yet. The shelf can be different than in the photo but something quite minimal and simple. 


Livingroom

Project no. 3

Tämä projekti on jo hiukan edennyt, sillä saatiin peili jo nostettua seinälle. Sen lisäksi oon löytänyt tuohon täydellisen korin, mutta peilin alle sopivaa penkkiä/rahia/jakkaraa ei oo tullut vielä vastaan. Niin kuin tuon hyllynkin, haluaisin tähän sellaisen todella siron penkin ja se voisi olla myös metallia. 

Tällaisia suunnitelmia mulla siis on mielessä ja otan kyllä mielelläni ehdotuksia vastaan, jos teillä niitä on. Mulla on tulossa lisää sisustusinspiraatio-postauksia myöhemmin ja voisin myös kuvata jotain uutuuksia, mitä on tänne kotiin tullut taas lisäiltyä. Oikeastaan siis enää nuo huonekalut puuttuu. Makuuhuone on periaatteessa kans ihan oma projektinsa, mutta toivottavasti saadaan näitä nyt eteenpäin, niin voin kans sen teille tänne kuvata. :) Kertokaa hei teidän mielipiteitä kommenttiboksissa! 

This last project has gone further than the other ones because we already have the mirror and have now put it on the wall. It was a hard task cause the mirror was so heavy but we made it. Now we just want to find some kind of bench under it. 

So these are my interior plans and projects right now. If you know some good places(online too!) where to find these kinds of stuff, please let me know. I've bought some new things here that I'm gonna show you later too. Actually the only real things missing right now are those couple furniture. Next week I'll post some interior inspiration and later the new pics from our home. :) Tell me your comments on the comment box!

Marianne

Collages made on Polyvore.

Labels: , , , , ,