BIOZELL VIDEO CHALLENGE & GIVEAWAY

IMG_3490
Olen mukana Biozellin ja Indiedaysin yhteistyökampanjassa, jossa mut haastettiin esittelemään teille hiustyyli, jonka voi helposti luoda Biozellin uudella sävyttävällä tyvispraylla. Jokin aika sitten kerroin teille, kuinka haluaisin päästä mun vaalennetuista latvoista eroon ja lähemmäs omaa tummanruskeaa hiusväriä. Vielä en ole lähtenyt värjäämään noita mun latvoja, joten päätin nyt tilaisuuden tullessa kokeilla tuota tummanruskeaa tyvisprayta latvoihin. Mulla ei oo mitään oikeita kuvausvaloja, joten pahoittelen hieman hämärää videota, mutta ero hiuksissa alussa ja lopputuloksessa oli oikeasti ihan huomattava. Videolla näet siis, miten sen tein. :)

Sävyttävä tyvispray on kuivashampoo-pohjainen, eli se antaa volyymia ja tuuheutta. Värisävyjä on kolme: punainen, vaaleanruskea ja tummanruskea. Näillä voi kokeilla erilaisia liukuvärejä, värjätä hiukset kokonaan tai sitten peittää tyvikasvua. Mahdollisuuksia on siis vaikka kuinka. 

Arvonta ohjeet:

Nyt teilläkin on mahdollisuus voittaa Biozellin tuotepaketti, joka sisältää tuon tyvisprayn, hoitavan sävytteen ja vielä sävyttävän shampoon. Kerro siis kommenteissa, minkä sävyn noista haluat ja sähköpostiosoitteesi, niin oot mukana kisassa! :) Aikaa on 15.11. asti.


Marianne

Labels: , , ,