BURGUNDY JACKET

IMG_4139
IMG_4193
IMG_4153
IMG_4218
New jacet from Gina Tricot/top, Bik Bok

Mulla oli viime viikolla joka ilta jotain menoa. Täällä pääsittekin jo kurkkaamaan pariin blogi-iltaan, joihin osallistuin, mutta niiden lisäksi kävin Partylite kutsuilla ja syömässä meidän promo-porukalla nepalilaisessa ravintolassa ja mitäköhän kaikkea muuta... Kävin torstaina kampaajalla, josta huomenna lisää, kun tänään vihdoin ehdin kuvata luonnonvalossa. Tänään kävin ottamassa myös yhdelle mun kaverille ylioppilaskuvat ja oli kyllä hauskaa olla välillä kameran takana. Saatiin varmasti paljon hyviä otoksia. 

Kaiken tän muun ohjelman lisäksi mulla on nyt ollut ja tulee olemaan koko loppuvuoden paljon enemmän töitä. Se on nyt näkynyt täällä blogissa ja mua harmittaa tosi paljon muutenkin niin rajalliset ajat, milloin kuvia voi ottaa. En oo oikeen ehtinyt muiden blogejakaan ajatuksella lukea ja eilen selasin järkyttävän pitkälle Instagramia (yli 24h ajalta), koska haluan aina kuitenkin nähdä kaikki kuvat. Some vie kyllä ihan kauheena aikaa... Snapchattiin on kaikista helpoin nopeesti näpsästä kuva tai pieni videopätkä, mutta sitten taas siihen toisten snäppien katseluun saa kulumaan tunteja.

Näissä kuvissa kuitenkin oli tarkoitus esitellä teille mun uutta takkia, jonka nappasin nopeesti mukaan Ginan aleista. Mitä pidätte?

I've been so busy lately and I'm sorry for some boring posts that I've done because of it. Tomorrow I'm gonna tell you more about my hair that I got done last week. I'm also going to show you what we got from Ikea to our home. It's so hard to take photos nowadays because it gets dark like at 2pm... I'm also working in day time so I have to take lots of photos when I have a day off like today. But what do you think about my new jacket?

Marianne

Labels: , ,