COFFEE HOUSE

IMG_3950
IMG_1308
IMG_3961
IMG_3963
IMG_1306
IMG_1321
IMG_1335
IMG_3947
IMG_3978

Photos of me taken by Sarianna

Perjantaina suuntasin työpäivän jälkeen suoriltaan Coffee Houseen, johon oli mun lisäksi kutsuttu muutama muu oululaisbloggaaja. Meille kerrottiin Coffee Housesta yrityksenä ja kahvista kaikenlaisia juttuja, joita itse en ainakaan ennestään tiennyt. Itsehän en edelleenkään juo kahvia, mutta Oulun Coffee House on mulle tuttu paikka jo useiden vuosien ajalta ja itse oon aina tykännyt paikan tunnelmasta. Me ollaan pidetty monesti palaveria työporukalla Coffarissa ja aikoinaan mun vakio juoma tuolla oli aina mansikkamakusooda.

Nyt päästiin myös käymään tiskin takana valmistamassa omat erikoiskahvit ja itse tein Chai laten, koska se vaan on niin hyvää. Yllättävän yksinkertaisesti se tuntui kahvilassa valmistuvan. Tarjolla oli myös Coffee Housen parhaita herkkuja, joista mulle maistui tällä kertaa yllättäen paremmin suolaiset vaihtoehdot. 

Tän kaiken lisäksi oli tosi kiva päästä tapaamaan taas muun muassa Sariannaa, jonka kans ollaan nyt parissa aiemmassa blogitapahtumassa törmätty. Nähtiin sattumalta jo ennen kahvilaan menoa Gina Tricotissa ja pakko sanoa, että meillä kyllä juttu luistaa kuin oltas tunnettu pidempäänkin. 

Kiitos Coffee Housen Katjalle tän illan järkkäämisestä! :)

Last Friday I went to a bloggers' event in Coffee House straight from work. There were a few other local bloggers with me and we got to make our own special coffees as I already said earlier. I don't drink coffee at all so it was quite funny to be in there but when I'm in café, I usually order Chai Latte. That's what I did on Friday too. 

Marianne


Labels: , , , ,