BLOGGERS' PRE-CHRISTMAS PARTY

IMG_0860
IMG_0852
image1
Sita, Tiina, minä, Tiina, Annika
marraskuu -157
IMG_3499
IMG_0781
IMG_3511
IMG_3508
IMG_0858
IMG_3504
Kuvissa myös Pinja ja Jenna.
Photos 1, 2, 3, 6 & 9 taken by Sarianna and rest taken by me.

Lisää kuvia löytyy Sariannan blogista, ja pian varmaan kaikkien muidenkin mukana olleiden blogeista, joihin linkit on kans TÄÄLLÄ! :)

Tässä nyt tulis kuvia eilisistä pikkujouluista, jotka pidettiin Oulun arkkitehtikillan kiltatalossa. Siellä oli isot tilat kahdessa kerroksessa, joista alakerran saunatiloja me ei tällä kertaa käytetty ollenkaan. Ton talonhan voi vuokrata yksityiset henkilöt omiin juhliinsa tai muihin tapahtumiin. 

Illan toinen iso sponsori oli Glitter, jolta saatiin kaikki ihania koruja, hiusjuttuja ja neulehuivit goodiebagissa. Tulee varmasti näkymään myöhemmin täälläkin, mut arvatkaa vaan oliko outoa mun saada periaatteessa mun työpaikalta tollasia juttuja ja onneks ei tullut mitään, mitä jo omistin. :D Goodiebagin sisältä löytyi kans lahjakortti yhteen ihan uuteen ravintolaan Sticky Wingersiin, joka on nyt kyllä pakko käydä testaamassa! 

Cloettalta tuli suklaita ja pähkinöitä. Sain aikaisemmin viikolla postissa noita uusia pähkinämakuja testiin ja ne makeat hunajaiset oli mun suosikkeja. Leivoksia saatiin varmaan meidän kaikkien yhdestä lempikahvilasta Makiasta ja muuten tarjoilu koostui kaikkien mukanaan tuomista herkuista. 

Vitsi miten kiva ilta oli ja vihdoin pääsin tutustumaan moniin netistä tuttuihin tyyppeihin kasvotusten. Kiitos paljon järjestelyistä vastanneille bloggaajille, oli tosi onnistunut ilta! :) 

Here's photos from last night's pre-Christmas party. We had so much fun and had many great sponsors to make it happen. Have a nice evening guys! :)

Marianne

Ps. Huomaatteko mulla ja Sitalla sama photobomb! :D

Labels: , ,