PONCHO

IMG_3153
Kollaasit82
IMG_3207
IMG_3154
IMG_3187
marraskuu -155
IMG_3159
Photos: Pinja F

poncho and bag from Glitter/skirt, Bik Bok/shoes, H&M/crop top, HERE

Maanantai! Mulla on viikko lähtenyt käyntiin vapaapäivällä, joka on sisältänyt leipomista, ruokaostoksia ja salilla käyntiä. Ihan perus päivä siis ollut, miten teillä? Tällä viikolla mulla on ohjelmassa paljon töitä, koulutusta ja blogipikkujoulut, joita odotan jo innolla. 
Helsingin reissusta alkaa olla jo reippaasti yli viikko aikaa, mutta tässä viimeiset asukuvat, jotka siellä saatiin silloin napattua. Oli kiva, kun yks mun vakkarikuvaajista eli Pinja oli kans samaan aikaan kaupungissa, niin saatiin kuvailtua yks päivä useammat kuvat kivoissa maisemissa. Tuo Glitterin poncho on ihan älyttömän lämmin ja ihana. Toki se ei ihan takkia korvannut, mutta takin kanssa se on helppo kääräistä isoksi kaulahuiviksi. Hameen voi kans nyt kylmemmillä säillä vaihtaa vaikkapa nahkahousuihin. :)

Monday! My week has started with a day off which has included baking, grocery shopping and some gym time. Just a normal day but how about you, what you've been up to? This week I have lot of work, little course and bloggers' pre-Christmas party that I'm so excited about. 
It's been over a week after our Helsinki trip but here's the last outfit pics we took there. It was so nice to have Pinja in town at the same time so we got to take photos together. That poncho is so great when it's getting colder and colder. You can easily wrap it as a big scarf over a coat and the skirt can be replaced with (faux)leather pants. :)

Marianne

Labels: , ,