INSTA LIFE

Kollaasit94

INSTAGRAM @MARIANNNEN

Eilen oli eka päivä mun joululomaa ja nyt mullakin on vihdoin aikaa rentoutua ja olla vapaalla kaikesta. Blogista pienen tauon pitäminen on tehnyt tosi hyvää, sillä se aiheutti mun päiviin eniten stressiä ja paineita. Mulla on ihan hirvee hinku kuvailemaan ja nyt ollaan muuten vihdoin päästy vuoden pimeimmän päivän ohi! Silti edelleen päivän pari valoisaa tuntia ei hirveesti anna mahdollisuuksia, joten saatte nyt malttaa vielä hetken ennen uusia asukuvia. :) 

Tänään suunnitelmissa olis kohta salille lähtö, vaikka eilisestä pumpista on lihakset melko jäykkänä. Myöhemmin päivällä joulusiivousta ja piparien leivontaa. Illalla nimittäin mun äiti ja sisko tulee meille glögille ja toivottavasti sitten myös valmiille pipareille. Jouluaatto on jo huomenna, apuaa!! 

Yesterday was my first day of Christmas holidays and now I finally got time to relax and take it easy for a while. It's been so good to take a break also from blogging cause it made me so stressed. I would love to go out and take new outfit photos but you still have to wait for them. Yesterday was also the darkest day of the year so now it's only getting better every day. :)

Today I'm gonna go to the gym even though I can feel yesterday's body pump in my body. Later today we're gonna clean the apartment and bake gingerbread because in the evening my mom and sister are coming over. Christmas Eve is already tomorrow!! 

Marianne


Labels: , ,