WINTER WANTIES

homeinterior5


1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE

- Mulla on yksi villasekoitetakki ja se on kyllä ihanan lämmin. Kaipaisin kaappiini jotain laskeutuvaa ja pitkää takkia, joka olisi mielellään kans suurella prosentilla villaa ja väriltään musta tai harmaa. Kuvassa olevassa takissa ihastuin tuohon vetoketjulla irrotettavaan huppuun, joka tekee takista heti rennomman, mutta samalla huppu on oikeesti kätevä, koska ite en voi villakangastakkia ainakaan just sen huputtomuuden takia pitää edes pienessä räntäsateessa, niin kuin esimerkiksi eilen. Tulee kylmä! 

- Oon nähnyt tänä syksynä useamman kerran ihan tosi kivasti stailatut tekonahkaleggingsit. Voisin kuvitella noiden olevan miellyttävämmät jalassa kuin tavalliset tekonahkahousut. Muutenkin ne näyttäis varmasti hyvältä jonkun ison paksun neuleen kanssa. 

- Karvatakki on edelleen hakusessa. Vähän pidempi malliltaan ja mielellään vaalea, sillä kaikki mun muut talvitakit on niin tummia. Tekis jopa mieli kotiuttaa juuri tuo yksilö, joka on kollaasissa. Se nimittäin täyttää aikalailla kaikki kriteerit. 

- Mun kaapissa on aukko sopivan yksinkertaisen mustan juhlamekon kohdalla. Nyt varsinkin kun on ollut niin pikkujouluja kuin muitakin juhlia, olisi tuolle ollut tarvetta. Tykkään mekoissa pitkistä hihoista ja varsinkin näin talvella ne on varmasti muutenkin paremmat. 

- Nike Pro tights oli pakko lisätä tähän listaan, sillä olin miettinyt hyvin yksinkertaisia treenihousuja salille, joissa ei ois mitään ylimääräistä, kuten sitä pientä taskua. Sitan suosituksien jälkeen marssin eilen Stadiumiin ja kotiutin omat uudet treenihousut. Noi on ihan mahtavat: niin tiukat ja istuvat jalassa. Tuon linkin takana noi housut on vielä tarjouksessa ;)

- Mulla on tällä hetkellä vaan yhdet urheilurintsikat ja nyt monta kertaa viikossa treenaavana tarvisin useammat. Viimeistäänkin joulun jälkeen alennuksista meinaan sellaiset ostaa.

- Tähän viimeiseen mekkoon ihastuin jostain syystä tosi kovasti. Rakastan tuollaisia syviä v-kaula-aukkoja ja pitkiä hihoja mekossa, niin kuin jo mainitsinkin. Harmi kun toi ei enää ehdi viikonlopun menoihin. 

+ Justin Bieberin keikkaliput! Olin silloin 2013 Bieberin keikalla, joka oli ihan mahtava kaikkine efekteineen ja tanssiesityksineen. Päätin jo silloin, et pakko päästä vielä uudestaan ja nyt olis taas mahdollisuus...

- I have one coat with big % of wool and I really would like to have another one. Long and well fitting coat in black or grey. I love the hoodie part in the coat above. It makes it so much more relaxed but you can take the hoodie off if you want it to be more classy. 

- I've seen several girls wearing fake leather leggings with such cool outfits. I want my owns now and I also think they fit better than normal fake leather pants. 

- I'm still looking for that perfect faux fur. I'd love to have it in light color and the model could be a little bit longer. The one in the collage is quite perfect and maybe I should get that? 

- I don't have a simple little black dress and now that it's holiday season and there's lots of parties I've noticed that. In the winter time I like to have long sleeves on a dress cause it can get so cold some times.

- Nike Pro tights are probably the best thing I've bought recently so I wanted to add that to this collage. They fit perfectly and don't have anything extra. 

- Now that I've started to work out many times in week, I need more than one sports bra. I'll probably buy them after Christmas on sale.

- I fell in love with this dress. It's probably because of the deep deep v-neck and long sleeves, looks so good. If I had time, I'd order it for next weekend's party.

+ Justin Bieber concert tickets! He's coming to Finland again and last time in 2013 I was there and the atmosphere was amazing with all the dancers and effects. 

Marianne


Labels: , ,