POSITIVE THOUGHTS

IMG_5409
helmikuu -1612
IMG_6481
helmikuu -168
IMG_5399

Photos: Sarianna

Mulla on viikkoon ehtinyt sisältyä taas monenlaista,  kivoja ja vähemmän kivoja juttuja, mutta keskitytään kuitenkin niihin positiivisiin juttuihin ja hetkiin. Kuvat on jo viikkojen takaa mun ja Sariannan kuvaushetkestä Oulun kasvitieteellisessä puutarhassa. Aikaisemmat vähän kesäisemmät asukuvat tuolta näkyy tässä ja tässä.

So many things have happend this week. Good and bad but let's stay positive and that's why I listed a few nice things and thoughts from this week. Photos have been taken a few weeks ago in big greenhouses when me and Sarianna went there to photograph.

+ Kahvihetki meidän pienellä blogiporukalla ja mielettömät suunnitelmat piristi alkuviikosta iltaa. Olis kyllä ihan mielettömiä juttuja luvassa, jos suunnitelmat jossain vaiheessa käy edes jollain lailla toteen.
// Coffee time with our little blogger crew and crazy plans that we have for the future. It would be so awesome if our dreams and plans would work out some how. 

+ Oon löytänyt mun työtä kohtaan ihan uudenlaista motivaatiota. Tällä viikolla oon ollut puolet normaalia enemmän töissä hiihtolomien takia, mut jotenkin siihen on tullut kunnon into taas, mikä mulla on ehkä vähän ollut tässä hukassa. Oisko se sitten kevät?
// I've found my passion for my work again. I love what I do and maybe it's the spring time cause I feel so much more motivated than couple months ago. 

+ Tuohon edelliseen liittyen, ehkä se on myös se, kun aamulla seitsemän aikaa kotoa lähtiessä on valosaa ja töistä viiden jälkeen palatessa... on vielä valosaa! Valo tekee niin paljon pirteemmäksi ja se on ollut positiivinen asia joka päivä tällä viikolla.
// I can't ever appreciate light more than I do now. It makes me feel more alive. The darkness that we have here in the North isn't good for me. Now that it's light when I wake up and the sun goes down after six o'clock.... summer is coming!

+ Hapankorput! Ne on niin koukuttavia, niin kuin jotkut sipsit, mutta ehkä vähän terveellisempiä kuitenkin.
// I've got a new addiction. Crackers or crisp rye-bread, I don't think there is an English word to this Finnish treat. Loove it.

+ Perjantai illalliset poikaystävän perheen luona. Välillä on pidempiä aikoja, ettei aikataulut mee yhteen perjantaisin, mutta nyt ollaan taas monta viikkoa putkeen nautittu viikonloppuisin yhdessä hyvästä ruuasta, viinistä ja seurasta.
//Friday night dinners at my boyfriend's mom's. I love to go there and enjoy good food, wine and great company. 

+ Maanantaina kävin ripsihuollossa, joten nyt on ollut taas niin hehkeä olo uusien ripsien kanssa. Tämä tosiaan yhteistyössä Salon K:n kanssa. Hanna, joka mulle niitä ripsiä on laittanut, on tällä hetkellä lomalla, mutta huhtikuussa olis sitten kivaa luvassa teille lukijoillekin tän tiimoilta! 
// I got my lashes done on Monday and that's why I've felt so fresh all week. 

Kertokaa kommenteissa, mitä positiivista on teille tän viikon aikana tapahtunut? 
Tell me something positive from your week in the comments!

Marianne

Labels: , ,