BALCONY IDEAS

Kollaasit130

Photos Pinterest

Alkaa olla se aika vuodesta, kun aletaan parveketta ja terasseja laittamaan kesäkuntoon. Meillä on aika iso parveke, josta löytyy kaikki tarpeellinen, mutta ulkoisesti ei ehkä kaikista kauneimmat kalusteet. En usko, että aletaan panostamaan ja ostamaan mitään uusia parvekekalusteita tänä vuonna, mutta kasveilla saa ilmettä muutettua tosi paljon. Olis myös kiva kokeilla jotain DIY projektia. 
Viime kesänä parvekkeella kasvoi köynnös, joka syksyllä ylsi jo kattoon asti ja ajattelin taas hankkia saman kelloköynnöksen meidän parvekkeelle. Sen lisäksi haluan muitakin kasveja ja kukkia. Olisi kiva myös saada pieni yrttitarha, josta olis hyötyä ihan käytännössäkin. 

Here is some balcony inspiration for you and me. I'm starting to think what we should do with our own balcony. There's everything you need but it's not the prettiest though. I don't think we'll buy expensive new furniture anytime soon but you can make a big difference with plants and flowers. Also I would love to try some kind of DIY project. 

Marianne

Labels: , , ,