BEACH BUM WORKOUT

IMG_8332
IMG_8328


Video on nopeutettu; liikkeet tehdään rauhassa
Video is sped up; do all the exercises calmly.

Walking lunges with glute kickback 12 x 4
Box jump squats 10 x 3
Bulgarian split squats 15 x 3(per leg)
- extra: jump
Jump squat & pulse 3sec 12 x 3
Army squats 12 x 3


Treenipostausta pitkästä aikaa! Nyt kun ilmat on lämmenneet, voi treeninkin suorittaa ulkona, joten päätin koota tällaisen pihalle tai sitten kotiin sisälle soveltuvan treenin. Tässä keskitytään eniten taka- ja etureisiin sekä peppuun. Parasta tässä on, ettei treeni vaadi mitään ylimääräisiä tarvikkeita. . 

Niin kuin olen täällä blogissa ja Snapchatissa sanonut aiemminkin, on treenaamisesta tullut mulle tosi tärkeä osa arkea. Rakastan sitä tunnetta, kun on ylittänyt itsensä ja jaksanut suorittaa kovankin harjoituksen. Koska siitä on tullut niin ihana harrastus, ajattelin alkaa jakamaan täällä nyt säännöllisesti treeniaiheisia postauksia. Suunnittelin jo erilaisia aiheita ja treenejä ja luulen, että noin kerta viikkoon voisi täällä alkaa ilmestymään jotain aiheeseen liittyvää. Mitä mieltä olisitte siitä?

Finally a workout post after a while! I decided to make an outdoor (you can do it also indoor) workout for you guys. This time it's all about the glutes, hamstrings and quads. The best part of the workout is that you don't need any equipment for it. 

As I've told you here before, working out has become a really important part of my daily routines. I love the feeling when you top yourself and break your own goals. Because it's now my favorite hobbie, I would love to share more workout posts here. Training videos, inspiration and all different things about it. I have already planned many post ideas for you but what do you think about it?

Marianne

Labels: ,