SUMMER PARTY WISHLIST

esprit


1.HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE     

Kesä on ehdottomasti suosituin juhlakausi ja mulla on itselläkin tiedossa vielä kahdet rippijuhlat ja yhdet hääjuhlat. Ajattelin nyt jakaa teille ja itselleni ajankohtaista juhlapukeutumisinspistä toivekollaasin muodossa.

Kietaisumekko Tykkään ihan tosi paljon tuon mustan mekon yksinkertaisuudesta ja tietynlaisesta maskuliinisuudesta. Mekon kanssa sopisi hyvin yksinkertainen, vaikka vähän massiivisempi, rannekoru ja siro kaulakoru, kirjekuorilaukku ja vaikkapa nuo kollaasin mustat korot.

Yksiolkaiminen mekko En osaa sanoa, onko tuo yksiolkaiminen mekko lähempänä turkoosia vai petroolinsinistä, mutta tykkään tuosta väristä kovasti. Muita ihania värejä kesän juhlamekkoon voisi olla esimerkiksi syvän oranssi tai vaikkapa punainen.

Trendikäs jumpsuit Tämän kevään ja kesän yksi iso trendi on ollut yöpukumaiset silkkiset ja pitsisomisteiset kevyet mekot. Löysin Nellyn sivuilta tuon tyylisen lyhyen jumpsuitin ja ihastuin siihen heti. Jumpsuitin kanssa voisin nähdä vähän pidemmän valkoisen jakun, jos asuun kaipaisi hieman peittävyyttä. Tuo maastonvihreä jumpsuit on kyllä isoin lemppari tästä kollaasista.

Pitkähihainen jumpsuit Olisin voinut lisätä tähän kollaasiin vaikka minkälaisia jumpsuiteja, esimerkiksi vielä pitkälahkeisen, mutta ihastuin tähän pitkähihaiseen kans kovasti. Kiva kesäinen kuosi ja sininen väri. Juuri tuohon jumpsuitiin sopisi hyvin kaveriksi nuo ihanat vaaleat pitsikorot.

Juhlakengät Olen nyt kesällä taas käyttänyt korkoja niin arjessa kuin juhlassakin, mutta juhliin erityisesti tykkään laittaa korkokengät. Kollaasin ensimmäiset vihreät korot voisin nähdä hyvin myös arkikäytössä. Juhlapukeutumisessahan olisikin fiksua panostaa monikäyttöisiin vaatteisiin, asusteisiin ja kenkiin, joita voisi tarvittaessa sovittaa myös omaan arkipukeutumiseen, sillä usein arkenakin on tilanteita, joissa täytyy edustaa ja laittaa vähän siistimpää päälle.

Asusteet Kollaasiin ei tällä kertaa päätynyt ollenkaan asusteista kuvaa, mutta itse suosin tällä hetkellä melko yksinkertaista linjaa esimerkiksi korujen kanssa. Joko laitan vaikkapa isohkon rannekorun ja näyttävät korvikset, tai sitten päinvastoin trendikkäitä siroja pieniä koruja kaulaan, ranteeseen ja korviin. Asusteilla saa tylsän vanhan asunkin muuttamaan muotoaan ja jo laukun sekä kenkien vaihtaminenkin muokkaa juhla-asun useampaan käyttökertaan soveltuvaksi.


Here's some summer party outfit inspiration. I collected a few things I liked from online stores. Summer is time to celebrate and I still have two confirmation parties and a wedding to attend this summer. I like simple style, jumpsuits and pretty heels. That green little jumpsuit was probably my fave and I'd pair it with a bigger white blazer and nice heels. What is your favorite from the collage?


MarianneLabels: , ,