10 THINGS I'VE DONE THIS SUMMER

IMG_8132
IMG_8121
IMG_8133
IMG_8113
IMG_8131
IMG_8142


Vaikka mulla ei varsinaista kesälomaa ole ollut ollenkaan, niin en ole antanut sen vaikuttaa kesääni. Olen koittanut ottaa kaiken irti lyhyistäkin vapaista ja tämä kesä onkin ollut yksi parhaimpia. Vielä toivottavasti saadaan nauttia lämpimistä keleistä ja pitkistä illoista jonkin aikaa, mutta ajattelin jo listata 10 kivaa tähän mennessä koettua juttua tästä kesästä.

Olen nähnyt paljon kavereita, vaikka aina tuntuu, että olisihan sitä voinut vielä useamminkin tavata. Olen lisäksi nähnyt vanhoja kavereita vuosien takaa pitkästä aikaa, ja törmään myöskin päivittäin tuttuihin työpaikallani.

Olen syönyt kaksi kertaa jäätelötötterön jäätelökioskista ja molemmilla kerroilla makuna oli oreo-jätski, nam! Kaupasta on myös muutaman kerran lähtenyt mukaan banoffeen makuista Whey Hey-proteiinijäätelöä, joka on kiva terveellisempi vaihtoehto perinteiselle jätskille. Siinä ei oo nimittäin yhtään sokeria.

Heitin eilen talviturkin Nallikarissa ja pakko kyllä päästä uimaan vielä uudestaankin! Vesi oli tosi lämmintä jopa mun kaltaisen vilukissan mielestä. Uimisen lisäksi olen myös soutanut ja kalastanut vesillä.

Alkukesästä tehtiin nopea reissu Helsinkiin pääsykokeisiin. Päästiin mun poikakaverin kanssa molemmat kouluun ja tän kesän jännin juttu, eli muutto Helsinkiin onkin vielä edessä päin. 

Toinen kesäreissu oli Taivalkoskelle poikaystäväni perheen kanssa juhannuksena.

Olen käynyt rippijuhlissa, häissä ja kaksissa tupareissa tämän kesän aikana. 

Olen katsonut monia tosi hyviä elokuvia Netflixistä iltaisin ja selannut Pinterestiä melkein päivittäin.

Treenaamisesta ehti talven ja kevään aikana tulla niin iso osa mun arkea, että jatkoin salilla käymistä ahkerasti myös nyt kesällä. On ollut kiva olla kerrankin ajoissa #bikinikunnossa 

En ole antanut sateen häiritä ja oon lähtenyt ulos lämpimään ilmaan vesisateellakin vaikkapa aamulenkille. Olen myös pyöräillyt töihin ja paikasta toiseen säässä kuin säässä.

Olen shoppaillut huomattavasti vähemmän kuin viime kesinä. Mulla vaihtuu mielipide vaatteiden ja tyylin suhteen niin usein, että ihan hyvä vaan. :D


Marianne

Labels: , ,