WHAT'S UP

IMG_9608
IMG_9592
IMG_9585
IMG_9600
IMG_9582
IMG_9607

shirt from Forever 21/choker from Glitter

Mulla on niin ikävä bloggaamista, joten kun en saanut kuvaajaa tähän hätään, laitoin jalustan pystyyn ja otin muutaman kuvan itselaukaisimella. En sitten lopulta osannut myöskään juuri karsia näitä kuvia, joten tässä tulee! :D 

Tällä hetkellä fiilikset on jännittyneet, kärsimättömät ja samalla haikeat. Oon aikoinaan yläasteella ja lukiossa motivoinut itseäni pohjoisen pimeän talven läpi aina ajatuksella, että enää vain muutama talvi täällä jäljellä. Lukion loputtua en kuitenkaan lähtenyt mihinkään ja yksi ekstra talvi täällä Oulussa tuli vielä vietettyä. Mietin myös tänne opiskelemaan jäämistä, mutta nyt on kuitenkin lähtö edessä. Tiedän kyllä, että Helsingissäkin on talvi, mutta onhan se jo kuitenkin eteenpäin ja ehkä siellä päästään muutenkin vähän helpommalla kuin täällä. Eikä se ole pelkästään se sää, vaan kaiken uuden aloittaminen uudessa paikassa. Onneksi sentään yhdessä poikaystäväni kanssa.

Uuden aloittamista olen jo koko kevään oikeastaan odottanutkin. Minusta on ihana olla yksi askel eteenpäin unelmiani kohti ja kannustan teitä kaikkia myös ottamaan sen oman askeleen kohti omia unelmianne tänä syksynä. Se voi olla jotain ihan pientä, mutta silläkin on merkitystä tulevaisuudessa. Olen tottunut tekemään paljon töitä haluamieni asioiden eteen ja niin aion tehdä myös jatkossa. Nyt haluaisin jo päästä koulun penkille ja opiskelemaan! 

Haikein mielin jätän perheen, muut läheiset ja tutut kuviot tänne kotikaupunkiin, jossa vietin koko lapsuuteni ja elämäni tähän asti. Kuitenkin se kärsimätön innokkuus kaikesta, mitä tuleva syksy tuo tullessaan pitää mielen pois ainakin vielä toistaiseksi koti-ikävästä. Sellaista mulle kuuluu tällä hetkellä ja tuun varmasti kirjoittelemaan vielä paljon tästä samasta aiheesta. Onko teillä uusia tuulia luvassa syksyllä? Pystyttekö samaistumaan näihin fiiliksiin? :)


MarianneLabels: , , , ,