MUODIN TAI SOMEN AMMATTILAISEKSI?
IMG_0096

Olen mukana Idiedaysin, Blogiringin ja Edupolin kampanjassa, jonka ansiosta pääsen kertomaan teille ihan mielettömästä mahdollisuudesta opiskella muodin, sosiaalisen median tai kauneuden alan ammattilaiseksi. Edupoli tarjoaa ammatillista oppisopimuskoulutusta, eli koulu sopii varsinkin niille, jotka haluavat pätevöityä työssään, johon ei vielä löydy koulutusta. Jos sinua kiinnostaisi edetä urallasi, tämä on hyvä mahdollisuus siihen. Toinen vaihtoehto on etsiä ja löytää työpaikka, jossa sitten samalla suoritat merkonomin tutkinnon painottaen johonkin Edupolin tarjoamista suuntautumisvaihtoehdoista. 

Tiedän monia, jotka ovat esimerkiksi lukion jälkeen löytäneet työpaikan ja jääneet sinne sitten välivuodeksi tai pariksi tai vielä useammaksi. Jos mieleinen työpaikka on löytynyt vaikkapa muodin parista vaatekaupasta tai digi/some-alalta, niin miksei siinä samalla sitten hankkisi töiden ohella virallista ammattinimikettä? Se tuo lisäarvoa CV:seen ja samalla pääsee opiskelemaan taitoja, joita tarvii varmasti työssään.

IMG_0112
Musta oli hienoa saada mahdollisuus kertoa teille näistä koulutusvaihtoehdoista, sillä lähiaikoina olen paljon jakanut täällä omia fiiliksiäni koulun penkille palaamisesta. Itse aloitin liiketalouden opinnot ammattikorkeakoulussa, johon Edupolin kauttakin voi halutessaan jatkaa, jos opiskelu tuntuu omalta. 

Edupolissa voit siis valmistua digi/some painoitteiseksi merkonomiksi, muodin merkonomiksi tai kauneuden alan merkonomiksi. Lähiopetus tapahtuu Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä Herttoniemessä. Itseäni eniten kiinnostavat digi/some ja muoti, joten voin kertoa niistä vielä vähän enemmän.

IMG_0127
Digi/some painoitteissessa koulutuksessa opitaan käyttämään sosiaalista mediaa myynnissä ja markkinoinnissa. Opintoihin kuuluu mm. asiakkaiden hankinta ja myynnin toteuttaminen, kilpailutus ja tarjouspyynnöt. Lisää voit lukea TÄÄLTÄ.

Muodin merkonomin koulutus sopii hyvin vaikkapa vaatekaupassa työskentelevälle henkilölle. Koulutuksessa perehdytään markkinoinnin suunnitteluun, visuaaliseen markkinointiin, myyntityöhön sekä sähköiseen liiketoimintaa. Samalla saat myös Muotikaupanliiton pukeutumisneuvojan koulutusta. Lue lisää TÄÄLTÄ.

Edupolilla on haku näihin koulutuksiin avoinna vielä 11.9. asti, joten nyt on loistava tilaisuus päästä tekemään jotain aivan uutta vielä tänä syksynä! Edupolin edustajia voit käydä tapaamassa tulevana syksynä järjestettävissä iLoveMe-messuilla 21.-23.10. Siellä voit tutustua vielä enemmän Edupolin tarjontaan.

IMG_0148


Photos me and Dora L.


Sain myös kivan arvonnan tänne blogin puolelle. Palkintona on 50 euron lahjakortti Stockmannille.

Kommentoimalla tähän postaukseen oman sähköpostiosoitteesi ja mitä sinä haluaisit opiskella Edupolissa olet mukana arvonnassa!


Tarkemmat ohjeet arvontaan löytyy tästä linkistä. Voit osallistua tähän myös Saijiksen, Annieveliinan ja Niinapajun blogeissa! Tsemppiä arvontaan :)

MarianneLabels: , , , , ,