HAVING THE TIME OF MY LIFE

IMG_4187
IMG_4109
IMG_4255
IMG_4170
IMG_4178
IMG_4166
IMG_4113
IMG_4168
IMG_4219
IMG_4149
IMG_4176


Oon jo tosi nuorena ajatellut, että haluan muuttaa ulkomaille isona ja oon myös aina halunnut matkustella mahdollisimman paljon. Nyt kun alan jo lähestymään "isoksi kasvamista", niin haluan toteuttaa nuoruuden unelmiani. Ulkomaille muutto ei ihan vielä ole ajankohtaista, mutta tiedän sen vielä joskus tapahtuvan. Matkailla voin onneksi jo nyt ja oonkin siitä ihan todella kiitollinen ja onnellinen. Mulla on kokoajan Suomessa olo, että haluan lämpöön.

Kuvat on perjantailta, kun me mentiin bussilla toiselle puolelle saarta, koska oltais haluttu nähdä Adonis Baths - niminen vesiputous. Pafoksessa monen tunnin matkan jälkeen kuitenkin selvisi, että vesiputoukselle meneminen ei ollutkaan kovin helppoa, eikä välttämättä edes sen arvoista, joten jätettiin se sitten suosiolla kokonaan ja lähdettiin etsimään kivaa rantaa. Lopulta päädyttiin Coral Bay nimiseen paikkan, mikä osoittautui loistavaksi plan b:ksi. Meillä on enää pari päivää täällä jäljellä, vaikka voisin kyllä jäädä vielä pidemmäksikin aikaa. En halua lähteä vielä kotiin! :D

Random pictures through out the week. We've been traveling around Cyprus and it has been wonderful. We didn't get to go to the Adonis Baths waterfalls but it's okay because we got to spend the day at one of the most beautiful beaches I've ever been to. We have also eaten lots of yummy food and tasted local wine. I just love traveling and I don't want to go home yet.

Labels: ,