TEAM #LAKRITSISITRUUNA


IMG_3889
IMG_7115
IMG_7119
IMG_3877-2
IMG_7124Olen mukana Indiedaysin ja Arlan kijaimellisesti ihanassa kampanjassa, jossa meidät bloggajat on jaettu kahteen eri tiimiin: #LakritsiMustikka ja #LakritsiSitruuna, joista itse kuulun jälkimmäiseen. Tarkoituksena oli inspiroitua luomaan asukokonaisuus tai meikkilook jugurtin värimaailman mukaan. Halusin itse luoda kuviin tunnelman ja tilanteen, jossa oikeasti voisin herkutella tuolla ihanalla välipalalla. Samalla päätin koittaa jotain hieman uutta, joten päädyin lopulta meidän keittiön ikkunalaudalle istumaan ja herkuttelemaan jugurtilla.

Näin syksyllä tulee väistämättä pukeuduttua tavallista tummempiin asuihin, mutta halusin saada tästä sitruunalakritsi-asusta raikkaan ja silti syksyisen, joten lisäsin sitruunan keltaisen pikkulaukun asusteena joukkoon. Pukeudun usein tosi neutraaleihin sävyihin, mutta pienet väripilkut piristävät aina kummasti asua. Jotenkin nuo housut ovat niin leikkisät ja muistuttavat sitten sitä lakritsia tässä asussa. 

Haluan haastaa myös teidät inspiroitumaan Arlan lakritsisitruuna-jugurtista asun tai meikin muodossa. Lisää inspiraatiota löytyy Arlan kampanjasivuilta, jossa kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa upeita kuvia ja tyylejä! Sivuilla on myöskin kilpailu, jossa voit voittaa itsellesi  150 euron arvoisen pikkujoulustailauksen liittymällä  jompaankumpaan tiimiin. Kumpaan väritiimiin sinä tunnustaudut? ;)

Yhteistyössä: Arla Ihana
Indiedays ja BRM yhteislogo

Labels: , , ,