TESTING MY NEW CAMERA

IMG_3660
IMG_3653Mini vlog with my new camera Canon Powershot g7x mark ii

Mulla on ollut viime aikoina hyvä tahti postausten kanssa, joten aloitetaan tämäkin viikko uudella postauksella! Halusin tehdä pienen testivideon mun uudella pikku pokkarilla, jonka ostin reissuja sekä myös videoita varten. Oon innostunut sen verran videoista, et ainakin jostain vähän erikoisemmista tilaisuuksista ja matkoista olis kiva saada videomateriaalia vlogien muodossa. Lisäksi mulla on muutama video blogia varten myös suunniteltuna. 

Lähiaikoina on ollut tosi kiva nähdä, miten bloggaajat on terästäytyneet videoiden saralla, sillä yhä useammat seuraa YouTubea jopa enemmän kuin blogeja. Nyt mullakin on parempi kamera videoita varten, joten laittakaa toiveita tulemaan, jos haluatte enemmän videosisältöä! Tosiaan noi kuvatkin on otettu tuolla Canonin Powershotilla, jonka kuvalaatu yllätti tosi paljon. En erottaisi järkkärikuvasta ja näkyy melkein liian hyvin pöly tuossa lippiksessäkin. :D 

Multa kyseltiin vähän tuon kameran tietoja ja muutama otti Snapchatissa screenshottejakin, joten tässä vielä vähän lisää siitä: Tuolla kameralla on mahdollista ottaa RAW-kuvia, mut noi mun tällä kertaa ottamat on ihan tavallisia JPG-kuvia. Lisäksi videoissa on jatkuva automaattitarkennus, joka helpottaa esimerkiksi vloggaamista. Kääntyvä takanäyttö on kans erittäin kiva selfieitä ja videoita varten. Kaikki kuvat ja videot saa helposti suoraan vaikkapa puhelimelle kameran Wi-Fi:n kautta ja kameraa pystyy "hallitsemaan" puhelimen sovelluksella, mikä on aika siistiä. Oon ihan ihastunut tuohon!

I've had such a good flow with blog posts lately so let's start this week also with a new post! I wanted to do a little test video with my new camera that I got last week. I'm actually so excited with videos at the moment so maybe you'll see more of them here soon. What do you think of that? And would you like to see a video in English? It's so fun to see many bloggers making also videos nowadays.

Let me know what kind of videos you would like to see! 

Labels: , ,