TURTLENECK & HIGH WAISTED JEANS

IMG_6450
marraskuu -162
IMG_6441
IMG_6409

coat, HERE(gifted)/bag and earrings from Glitter/shirt, Zara/jeans, Bershka

Photos by Pinja F.


Ihanaa viikonloppua kaikille! Asukuvat on tasan viikon takaa Indiedaysin Inspiration päivästä. Erittäin simppeliä ja just niinku tykkään. Ostin viime viikolla pari tuollaista samanlaista perus pitkähihaista paitaa Zarasta ja ne on päässyt jo nyt useamman kerran päälle. 
Miten aiotte viettää viikonloppua? Mun pitäis itse tehdä vielä muutama kouluhomma ja työjuttuja, mutta sen lisäksi aion käydä salilla ja vaan chillata. Viime viikonloppu meni juhliessa, joten nyt voi ottaakin vähän rennommin. 

Tapasin muuten eilen ihanan Julian ja aikaisemmin viikolla olin Camillan ja Roosan kanssa Wellan tapahtumassa. Nyt pari kuukautta Helsingissä asuneena tuntuu, että täällä on melkein joka viikko jotain tapahtumaa tai muuta vastaavaa, mikä tekee arjesta monipuolisempaa ja kivempaa. Mutta hei, käykää kurkkaamassa upeiden tyttöjen blogeja. 

Have a great weekend everyone! These pictures are from a week ago when we were at Indiedays Inspiration Day. Very simple but just how I like it. I bought that shirt from Zara in two colors cause it's great everyday wear. 
What are you planning on doing this weekend? I still have to do school work and other works stuff but other than that I'll go to the gym and just chill. Last weekend went at the parties so now it's time to relax a bit. 

Labels: , ,